söndag 1 maj 2011

En händelserik dag!

Hej på er mina bloggvänner. Hur har eran dag varit? Min var uppfylld med roliga händelser. Lycklig. Har inte kommit till sängs än för jag kunde inte låta bli att berätta. Har fotograferat PENNY och hennes familj. Vi har velat träffas länge och nu  blev det äntligen av. Var lite nervös  för det kom ju en hel familj på 5 pers. jag aldrig träffat förut haha. Men det var jätte trevligt. Penny är väldigt drivande och kreativ person, hennes man Tommy är en riktig buse och barnen helt underbara och gulliga. Tack kära ni för idag. Kram. Mer om detta mötet skriver jag imorgon, mer bilder kommer då med. Här är en:

Efter fotosessionen hälsade jag på en helt underbar, gullig och busig women. Det kändes så bra, jag bara slappnade av totalt och tiden rann iväg så fort. Henne skulle jag kunna prata om precis allt, från de djupaste hemligheterna till det snuskigaste tankarna haha...Det ska bli så kul att träffas igen. Tack underbara LENA  du gjorde min dag. Stor kram från mig. Och titta här...haha

 

Sen var det att röra sig hemåt. Vi drack lite kaffe, jag och gubben, sen bar det ut till Tony och hans sambo. Vi åt god thai mat, skrattat, haft roligt, tjejerna satt igång och dansade. Sedan tände vi på brasan vilket var skönt eftersom det var så kallt på kvällen. Nina blev trött vid kl.21 så då var det bara att gå hem och natta henne. Sen dess sitter jag fast vid datorn, min dataholik haha. Sov gott mina vänner så hörs vi imorgon. Kram
 
OBS!
Nu var det många som frågat mig om hur jag exponerar och redigerar mina bilder för att få dom så ljusa och skarpa. Så från och med nu skriver jag kamerainställningar och liten förklaring under bilder jag lägger upp här samt börjar med guider , foto och redigeringstips. Kom gärna med frågor så svarar jag med en guide speciellt för dig. Första guiden dyker upp inom kort så håll utkik.

9 kommentarer:

  1. Vad härligt, fina bilder. ha en skön fortsatt helg.

    Tänkte fråga dig, att om jag skickar mina två usb minnen till dig, kan du då tänka dig föra över penslarna du fick på minnet från mig.
    Min dator kraschade ju, alla bilder har jag redan på en extern hårddisk, men alla penslarna försvann.
    De hade jag inte fört över... Vore så himla glad om det blev några av alla penslarna som jag kunde få...igen/ kram

    SvaraRadera
  2. Huvva vad gammal jag er ut! Tack för att jag fick träffa dig och jag känner bara att du är bäst. Visst ska vi träffas mer!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Lena: snälla, söta ,rara du. Det första man ser i dig är ditt unga sinnet som bara strålar om dig. Du är så vacker och samtidigt ett busfrö inombords. Det syns så väl i ditt ansikte, dina ögon. Tycker att bilderna ovan förmedlar detta riktigt bra. Om du tycker att du ser gammal ut så det är bara för att du själv ser dig så , du ser bara dina rynkor. Men även de, ska du veta gör dig bara vacker och mogen. Kram på dig mammsen.

    SvaraRadera
  4. Tack underbara Anja för igår, det var jätte kul att ses och vad bilden blev bra :D

    Stor kram till dig

    SvaraRadera
  5. Härliga bilder precis som vanligt!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Låter ju underbart,vännen &...
    Du är grym på att Fotografera /Kram Kram från mig i ☼

    SvaraRadera
  7. Härliga bilder! Kram :-)

    SvaraRadera
  8. Ohh vad många fina kort, vad roligt att se fina Lena också =D

    En kanonhelg har ni haft ser jag,
    Kramaar

    SvaraRadera
  9. Hahaha....tack Anja.....kan du göra det i verkligheten också---hahaha

    SvaraRadera