fredag 6 maj 2011

Retuschering.

Har lekt lite med retuscheringen. Här ser ni bilden före och efter. Vad tycks? Jag kanske retuscherat lite för väl, men men, tänk om man hade en sådan len hy...

7 kommentarer:

 1. Ja vilken dröm att vara så fin i hyn, men de flesta modeller i tidningar idag är ju så retuscherade också. Men den hela bilden blir mer mjuk och romantisk med denna typ av retuschering :)

  Jag röstar för den retuscherade bilden hi hi hi

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Tack söta du, vad roligt du finner mina bilder inspirerande. Fin design du fått sen sist! :-)

  Kram o ha en fin helg!

  SvaraRadera
 3. Huden har jag faktist inte gjort något åt, kan somsagt inte sånt. Kanske är reflexskärmen som gör det? Huden ser ju alltid lite bättre ut på bild än i verkligheten :)

  SvaraRadera
 4. Många fina bilder och bra "fototips" här på din blogg. :-)

  SvaraRadera
 5. Det jag irriterar mig på är att de flesta tror att en kamera inte kan ta bra bilder och att man fixar allt efteråt med photoshop. Jag är ärlig när jag säger att jag inte har gjort något åt hunden på bilderna på mig själv (mer än att ta bort en liten finne jag hade vid näsan). Bilden som är svartvit var lite överexponerad så det är ljuset i den dom gör att hunden ser så perfekt ut. Jag har bra hud men inte så bra som det ser ut på bildera :)Tog inte illa upp, men hade gjort det om du tex sagt att du inte trodde mig :)

  Kram

  SvaraRadera
 6. Du pratade om en bröllopssidan som Andreas tagit fram. Vilken är adressen? Är sugen på att se vad han hittat på!

  SvaraRadera