onsdag 27 april 2011

Hemma hos oss på landet...

Kliver vi faktiskt ved på sommaren för att ha det så mysigt under vintern vid en brasa...och stora som små hjälper till...

5 kommentarer:

 1. Ännu en gång har du lyckats!! Vilken BILD! Den på Nina! heeeeeeeelt underbar, så är ju jag lite kär i svartvita bilder, och så dom ögonen hon har sen!!! ögonblicksbild igen, underbart med en vedklabbe i famnen ;-)

  SvaraRadera
 2. underbara bilder<3 ser härligt ut!

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar bild på lilla Nina! Kram

  SvaraRadera
 4. Underbart, vill också bo i hus och gärna på landet =D

  Underbara foton

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Jag heter Madeleine och studerar just nu på högskola. Jag skriver för tillfället på en D-uppsats som kommer att handla om bloggares syn vad som är privat vs. offentligt samt. hur man bloggar och varför. Som underlag för uppsatsen kommer jag att genomföra en enkätstudie och undrar därför om du skulle kunna tänka dig att delta i denna. Enkäten kommer att läggas ut på internet och du svarar anonymt. Den kommer gissningsvis ta mellan 5-15 minuter att fylla i. Själva enkätundersökningen kommer att äga rum första veckan i maj.

  Jag vore tacksam om du kunde meddela i ett mail om du kan tänka dig att ställa upp. Även om du inte vill vara med skulle det underlätta om du ville meddela detta.

  Vänliga hälsningar
  Madeleine
  madeleine.lindfors@gmail.com

  SvaraRadera