lördag 9 april 2011

Asiatisk skönhet.

Bjuder på ett par bilder från dagens uppdrag med en vacker thailändsk tjej, Sriklakhon. Jag tog bilderna i starkt solljus vilket är svårt att hantera. Placera ditt motiv alltid i skuggan och en molnig dag där skuggan hade varit om solen var framme. Där är bäst ljus och ljuset är ju allt i bilden...

8 kommentarer:

 1. Så fina bilder med mycket bra ljus

  SvaraRadera
 2. Fina bilder på en person som verkligen trivs framför kameran. Bra!

  SvaraRadera
 3. Hej Anna!

  Andreas ringde och kändes sig mycket nöjd efter mötet med dig. Upplägget verkar lysande och det kan bara inte bli fel.

  Vidare tyckte han att du och jag hade samma läggning. Trots min höga ålder är jag sprallig och det tyckte han att även du var.

  Om det är hyfsat väder den 14 april har jag planer på att åka till Bäsna och plåta lite. Jag är ganska säker på att miljön skulle passa även dig. Vill du ha mitt sällskap är det OK. Du kan googla på bäsna handelsträdgård om du vill se miljön innan du bestämmer dig.

  Kram
  Lena

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga bilder Anna!
  Du är så duktig :-)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Tack så mycket, vad sa du / hon då??

  Ja det är jättejobbigt, tycker att huvudvärken är värst faktiskt, hade jag ej haft den hade jag nog inte tagit medecinen, för inte så jobbigt med snuvan eg

  Kraaaamar

  SvaraRadera
 6. Tack Anna för alla dina kommentarer på min blogg. Jag blir så glad och är mycket tacksam. Jag tycker verkligen att du ska ta dig en tur dit för jag kan tänka mig att den kan vara en bra miljö för framtida bröllopsfotograferingar. Hela handelsträdgården är uppbyggd i olika rum som skulle vara perfekta.

  Många, många kramar från mig!

  Lena

  SvaraRadera
 7. Hoppas att allt är bra
  kramar

  SvaraRadera