onsdag 23 mars 2011

Underbara vänner!

När jag kom hem från jobbet i måndags blev jag glatt överraskad. Det stod en stor blombukett i köket, till mig från min underbara vän Malin och hennes familj. Det värmde så i hjärtat, blev alldeles rörd. Jag får skatta mig lycklig som har såna underbara vänner. Att någon ägnar en tanke åt mig betyder så mycket för mig. Tusen tack gumman, du gjorde min dag. Och tack alla  mina andra vänner för era hälsningar och varma ord. Ni är bäst. Kramen.



10 kommentarer:

  1. Där är du ju, det har varit så tyst om dig, så vi blev lite orolig om det hänt något dum sjukdom igen.
    Skönt att se att du jobbar nu, iallafall, ha det gott/kram

    SvaraRadera
  2. GulleDig Anja <3 Glad att jag kunde glädja dig <3
    STOOR KRAMEN!!!!!

    SvaraRadera
  3. Naw...Va gulligt & såå vacker bukett & underbart fotat ♥-e Kraaam

    SvaraRadera
  4. Verkligen vackra,Anna har du tid med en fika snart i vårsolen????? :)

    Kram Kram

    SvaraRadera
  5. Vilken underbar bukett!
    Blev så glad när jag såg detta, har verkligen undrat hur det är med dig, säger som Karin, blev lite orolig! Skönt att läsa att du är bättre!

    SvaraRadera
  6. Underbara vänner! De har belönat dig för din storhet. Min kollega som vill anlita dig har mailadress: andreas.hansson@trafikverket.se. Ta kontakt med honom han är mycket intresserad av att anlita dig till sin stora dag.

    SvaraRadera
  7. Tack så mycket alla, underbara ni. Det värmer i hjärtat att ni bryr er och tänker på mig. Det betyder väldigt mycket, ska ni veta. Många kramar.

    SvaraRadera
  8. Penny: Vi har ju planerat en träff i ett halvt år nu haha så jag hoppas vi kan träffas snart i den härliga vårsol. Kram

    SvaraRadera
  9. Lena: Tusen tack för att du rekommenderat mig till din kollega, så gulligt av dig. Det ska bli spännande! Längtar redan! Ska så klart kontakta honom inom kort, tack för mailadressen. Kram på dig.

    SvaraRadera
  10. Ohh vad rart, det var du ju verkligen värd också =D, så sött gjort

    vackert fångat på kort
    kramar

    SvaraRadera