söndag 31 oktober 2010

Familjefotograferingen.

Här kommer några favoriter av min sista familjefotograferingen. Dom var så gulliga och barnen var så duktiga. Kom ihåg att klicka upp bilderna, först en gång för att öppna, sen en gång till för att förstora.



7 kommentarer:

  1. Wow.....
    De är så vackra/Kram

    SvaraRadera
  2. Tack så hjärtligt! jag lär mig hela tiden och blir bättre och bättre bakom kamera för varje dag. Krams

    SvaraRadera
  3. Fina ni är, roligt med en familjebild!

    SV: Precis så är det ju, man älskar mammaledigheten men att få komma iväg o jobba o bara vara jag är väldigt nyttigt med. Lite chans att återhämta sig, nästan att varva ned, haha. Jobbar som kundrådgivare i elbranschen, vad gör du själv? :-)

    Trevlig måndag, kram!

    SvaraRadera
  4. Haha, det är inte vi, utan en gullig familj jag fotade i helgen...men jag ska hälsa dom att du tyckte dom var fina haha! Har svarat dig i din blogg.kram

    SvaraRadera
  5. Hej igen Anna! Ja du får hälsa dem det, har ju inte sett någon ordentlig bild på dig men då mamman i familjen var blond antog jag att det var du iom din profilbild. :-)

    Vilken härlig historia du förmedlade i din kommentar, riktigt roligt att lära känna dig mer. Så roligt att det gått så bra för dig som kommer hit till ett främmande land, det är imponerande så klappa dig på axeln o var stolt! Det bevisar att allt går bara man har vilja o drivningskraft!

    Kramar!

    SvaraRadera
  6. Jag fick med min son då jag var ung, jag o min man (då sambo) bestämde oss för att bilda familj när jag var 20 år (vi hade varit ihop i 4 år då så vi var säkra på var vi hade varandra). Idag är sonen 7 år och har börjat 1:an o lillasyster är 14 mån. :-) Men vi klarade det bra o hade det inte så tufft trots att vi var unga, men vi hade ju varandra som backade upp o så...

    Jag tycker med dop är fint, även om jag inte är religiös o så. Vi gör det mer som en välkomstfest åt det nyfödda barnet, sen kan de välja att gå ur kyrkan själva om de vill då de är vuxna. :-)

    Ha en fin dag, kramar!

    SvaraRadera
  7. Vilken historia du måste ha att berätta, så mkt du har varit med. Tycker det är fängslande o fascinerande, hur du fått gå igenom så mkt o klarat dig så bra. Vilken tuff brud! ;-D

    Jag har nog haft tur hittills o tycker att jag fått det väldigt bra. Men man vet aldrig vad som väntar runt hörnet så därför försöker jag att leva i nuet så mkt som möjligt. Man ska inte ta något för givet, livet är nyckfullt.

    Tack snälla rara för alla fina ord, blir rörd! Vad gulligt av dig. :-)

    Många kramar!

    SvaraRadera