söndag 27 mars 2011

Har du sett våren än? I min trädgård finns den....

Spring is life
Spring is hope
So is love and
happiness.
Spring renews.
Without spring,
life is forlorn.
Spring is nostalgia
after bitter storm.
Put spring in your heart.

Trevlig söndag på er. Kramen

onsdag 23 mars 2011

Underbara vänner!

När jag kom hem från jobbet i måndags blev jag glatt överraskad. Det stod en stor blombukett i köket, till mig från min underbara vän Malin och hennes familj. Det värmde så i hjärtat, blev alldeles rörd. Jag får skatta mig lycklig som har såna underbara vänner. Att någon ägnar en tanke åt mig betyder så mycket för mig. Tusen tack gumman, du gjorde min dag. Och tack alla  mina andra vänner för era hälsningar och varma ord. Ni är bäst. Kramen.



onsdag 9 mars 2011

Rymde för att gifta sig...

 Inte jag, men min kära lillasyster. Nu har hon fått sin älskade. Dom rymde och gifte sig i hemligheten i lördags. Vilken surprise!!! Hon har en särskild plats i mitt hjärta. Hon stannat kvar vid sin kille när han råkade för en arbetsplatsolycka och blev förlamad från bröstkorgen och neråt. Jag beundrar henne för med tre små barn och en handikappad, stooor man kan inte va lätt för henne. Trots det är hon alltid glad och så himla positiv. Längtar tills jag får träffa henne igen. Grattis min älskade lillasyster!!! Grattis till er båda. Kram

Serdeczne Gratulacje moi kochani! Ciesze sie z Waszego powodu. Zycze Wam powodzenia na nowej drodze zycia. Tesknie za toba siostra. Usciski i buziaki od nas tu w Szwecji. Ania.

tisdag 8 mars 2011

Semlor och kvinnodagen.

Glöm inte att fläska till med en semla (eller två) idag och Grattis alla brudar på våran dag (internationella kvinnodagen) Kram på er.

Lite historia om denna 8:e Mars...
Internationella kvinnodagen inträffar 8 mars varje år och uppmärksammar ojämställdhet och kvinnors situation över hela världen. Dagen firas också av Förenta nationerna (FN) och i många länder är det en nationell helgdag. Internationella kvinnodagen instiftades 1910 av den socialistiska världsorganisationen Andra internationalen på initiativ av Clara Zetkin. 1977 antog FN en resolution som rekommenderar ett allmänt firande av en internationell kvinnodag.

måndag 7 mars 2011

Veckans blogg.

Min blogg blev utsedd till veckans blogg hos Penny. Så himla roligt! 

fredag 4 mars 2011

Inbjudningskort.

Jessicas lille, söte Devin fyller 2 år! Här kommer inbjudningskortet jag gjorde. Är han inte söt så säg.

torsdag 3 mars 2011

Längtar till våren...

Ja, som tusan. Så trött på kylan och sjukdomar. Det var en tuff höst och vinter i år. Många som känner likadan. Bjuder på en härlig vårbild och muffins som jag gjorde till min dotter. Kram på er.

onsdag 2 mars 2011

Hemma från sjukhuset.

Ja, skönt att vara hemma och...vid liv, verkligen. Åkte in akut i lördags pga obehag/smärta i bröstkorgen, hög feber över 39 och andningssvårigheter. Eftersom jag har astma så blev jag mottagen med en gång. Dom undersökte mig, tog massa olika prov och medan jag låg där och väntat på svaren så slutat jag helt plötsligt andas, sen allt bara försvann, tänkte bara:"det är slut nu"...Men jag vaknat. Jag har fått blodpropp i lungorna och en bred, dubbelsidig lunginflammation. Allt detta pga konstiga bakterier jag fått och astman gjorde allt bara värre. Det var en mardröm, alla dessa undersökningar inkl sprutor i magen med blodförtunnande, datortomografi med kontrast vätska (kräktes efteråt som bara den) mm,  men jag kämpat hård. Nu är jag hemma med mina älskade och återhämtar mig så småningom. Det enda jag klarar av att äta än så länge är grönsakssoppa, annars kräks jag, det starka penicillinet gör mig väldigt illamående. Ja, jag är verkligen tacksam och glad att jag lever! Livet är så skört! Ta hand om er! Kram

.