söndag 31 oktober 2010

Familjefotograferingen.

Här kommer några favoriter av min sista familjefotograferingen. Dom var så gulliga och barnen var så duktiga. Kom ihåg att klicka upp bilderna, först en gång för att öppna, sen en gång till för att förstora.



lördag 30 oktober 2010

Waiting for you...

Min favorit bild. Tycker Malin är så vacker och det bara strålar om henne nu när hon väntar barn...

fredag 29 oktober 2010

Första julkortet i år!

Här kommer ett julkort jag har nyligen gjort. Kan knappt tro att det är jul snart. Tiden måste har sprungit förbi mig, det var ju jul alles nyss. Tänk vad tiden gå fort! Juletiden får mig alltid att tänka så här. Kramen

tisdag 26 oktober 2010

Min tjej.

Bjuder på en höstbild innan snön kommer.Kramen.

Glöm ej tävlingen!

Fram till den 1/11 pågår en tävling hos Josefin i samarbete med nuknuk där du kan vinna en valfri produkt hos dem. Om jag vinner så vill jag ha DENNA urläckra mössan. Vad vill du vinna? Du kan välja bland snygga väskor, stickat, smycken mm. Tävla vet ja! Klicka på bilden så kommer du till tävlingen. Lycka till!

måndag 25 oktober 2010

Kvällen.

Är sjuk, men var bara tvungen att springa ut och ta ett par bilder. Bilderna  är nytagna ,hemma hos mig på gården. Kram

söndag 24 oktober 2010

Ny kamera, nya utmaningar.

Nu har jag äntligen fått min nya kamera, kämpar fortfarande lite med inställningarna och skärpan, men jag tror att jag har nästan fått till det haha...Bjuder på några bilder tagna nu på eftermiddagen. Är sjuk så det vart bara en liten vända ut för att testa kameran. Jag bara älskar den! Kram på er. Klicka upp bilderna för bästa resultatet (först en gång för att öppna bilden och sen en gång till för att förstora)




fredag 22 oktober 2010

ÄNTLIGEN!

Fått mina objektiv, blixten, bakgrunden, reflexskärmen, fjärrutlösaren mm i början av vecka,  leveransen av kameran blev förskjuten. Men nu är den på väg till mig. Kommer å få den idag på eftermiddag!!! Tjoho!

onsdag 20 oktober 2010

Jag tävlar hos Josefin!

Josefin i  sammarbetet med nuknuk har en tävling i sin blogg där du kan vinna en valfri produkt hos dem! DENNA  vill jag ha om jag vinner! Tävlingen pågår till 1/11. Kika in och TÄVLA vet jag!!! Klicka på bilden så kommer du till tävlingen!

lördag 9 oktober 2010

Väntar med bultande hjärtat.

LITE SAKER PÅ VÄG TILL MIG....PLUS EN FJÄRRUTLÖSARE...SKA BLI KUL!

torsdag 7 oktober 2010

Ingen Kamera!!!

Just nu har jag ingen kamera för tillfället. Det blir inga bilder här på ett tag. Har sålt min Canon utrusning. Ska byta upp mig till Nikon märke och fullformat. Tänker man starta eget, som jag, så måste man kunna  erbjuda  kvalité. Bilderna blir inte bättre än fotografen är, sägs det. Det stämmer, men en bra kamera underlättar mycket och hjälper lite på vägen mot en perfekt bild, tycker jag. Hoppas att jag får min nya kamera inom 2 veckor. Kram på er.